Over ons

Wij zijn een hardwerkend team van professionals, gesprecialiseerd in overkappings en een tuin totaal plaatje.

Ons Verhaal

Veranda’s en Overkappingen vergroten het woongenot van uw woning. De mooi vormgegeven veranda’s zorgen ervoor dat u in het voorjaar eerder van de buitenlucht kunt genieten en in de zomer, ongeacht het weer, langer buiten kunt zitten. In de winter biedt een verandadak een goede bescherming voor uw tuin of loungeset. Jacob Veranda staat voor hoogwaardige kwaliteit van onze producten.Iedere veranda wordt geleverd met minimaal 5 jaar garantie. Ook bieden wij een uitgebreid aanbod van accessoires; van verlichting, glazen wanden en zonwering tot en met buitenverwarming.

Veranda’s

Houd u ervan om heerlijk in uw tuin te genieten maar is dit alleen mogelijk bij mooi weer? Met een veranda kunt ook als het minder weer van uw tuin genieten. Breng de binnenkant naar buiten en beleef het buitenleven echt in alle seizoenen.
Polycarbonaat Veranda

Glanzenwanden

Door glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping of veranda te plaatsen, creëert u een ruimte waarvan u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Onze glazen schuifwanden hebben de beste prijs/kwaliteit, waardoor u extra lang van uw aankoop kunt genieten.